Rekonstrukcija vodovodne mreže u gradu Đurđevcu

Posted on

U gradu Đurđevcu započeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Ljudevita Gaja te u Ulici kralja Tomislava, počevši sa lijeve strana od kućnog broja 69 do broja 125 i desna strana od kućnog broja 60 do broja 110.

Uskoro se očekuje početak radova u ulicama Stjepana Radića, lijeva strana od kućnog broja 55 do broja 117, desna strana od kućnog broja 2 do broja 110 , ulici Đure Basaričeka, lijeva strana od kućnog broja 1 do broja 37 i desna strana od kućnog broja 2 do broja 36, Vinogradskoj ulici gdje rekonstrukcija obuhvaća lijevu stranu od kućnog broja 1 do broja 37. te ulici I.G.Kovačića, lijeva strana od kućnog broja 13 do broja 35 i desna strana od kućnog broja 14 do broja 32.

S obzirom na radove koji su u tijeku te one koji će se nadalje provoditi, postoji mogućnost povremenog zatvaranja vodovoda, stoga molimo Potrošaće za razumjevanje.

Sve obavijesti vezane za daljnu obustavu isporuke vode biti će objavljene putem Podravskog radija i na internetskoj stranici društva Komunalije d.o.o.